INGYENES kiszállítás Miskolc és környékben | Rendelés: 0670/3-600-900

INGYENES kiszállítás Miskolc és környékben | Rendelés: 0670/3-600-900

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Rólunk

Cégbemutatás

Cégünk, az Intec Online Kft 10 éve alakult azzal a céllal, hogy kihasználja magyar és nemzetközi online világ piaci réseit. Cégünk fő tevékenysége az online marketing és releváns szolgáltatásai. Vállaljuk honlapok, webáruházak elkészítését, és a hozzá kapcsolódó online marketing szolgáltatásokat, melyek által a vállalkozások hatalmas népszerűségnek örvendenek a közösségi média platformjain.

Webes tevékenységünkön felül, Miskolc belvárosában megtalálható üzletünk, mely az Intec PC nevet viseli. A Metropol Üzletház első emeletén található boltunkban főként új, felújított-használt asztali számítógépeket, laptopokat forgalmazunk, de bármit beszerzünk, amire ügyfeleinknek szüksége lehet.

Immáron hét éve napi szinten oldjuk meg az ügyfelek problémáit, ezért olyan online megoldásokat tudunk kínálni, amivel a cégek versenyképesebbek lesznek a weben. Csak tesztelt szakemberekkel dolgozunk együtt, így elkerülve a problémás kivitelezéseket.

Mindig naprakészek vagyunk az online világban, ezért szeretjük az új dolgokat, számunkra ez jelenti a kihívást, ez a hivatásunk. Nyitottak vagyunk az új ötletekre, amiket általában meg is valósítunk. Főleg fiatal kollégákat alkalmazunk és nem riadunk vissza az új, trendi feladatok megoldásától, amelyek még újak a piacon.

Olyan kiváló termékeket, biztonságos szolgáltatásokat kívánunk kidolgozni és értékesíteni, ami előre mutat, így biztosítjuk az állandó megújulást. Nem kívánunk árversenyt indítani, inkább a szolgáltatások minősége a fontos számunkra, azt hangsúlyozzuk.

Szeretjük új dolgokba vágni a fejszénket, ezért a 2020-as év végétől már nem csak főként számítástechnikával kapcsolatos szolgáltatásaink lesznek elérhetőek a piacon, hanem a Polimer Kft-vel partnerségben, kiváló minőségű, finom, laktató ételeket, menüket szállítunk a minket választók asztalára.

Akik az elmúlt 7 évben minket választottak, azok 99%-ban elégedettek voltak szolgáltatásainkkal, amelyről számos referenciával rendelkezünk.

Cégünk elérhető az összes fontos online marketing csatornán, ahol számos követővel rendelkezünk, és állandó frissítéssel tesszük népszerűbbé vállalkozásunkat.

Ha felkeltettük figyelmét ezzel a rövid bemutatkozással, kérem, hogy tekintse meg szolgáltatásainkat.

Go to Top